Streeknieuws

N325 Velperbroek richting Nijmeegseplein (Arnhem) vanaf donderdag afgesloten

Foto: Provincie Gelderland

VELP – Weggebruikers zullen wederom veel file’s tegenkomen op de N325. De laatste fase van het groot onderhoud aan de N325 is van 15 t/m 25 augustus. Het asfalt wordt vernieuwd en er komen 2 nieuwe pechhavens. De weg is afgesloten voor alle verkeer vanaf knooppunt Velperbroek tot aan het Nijmeegseplein (Arnhem).

Er wordt 7 dagen per week gewerkt op de Pleijroute in de zuidelijke richting, ook ’s nachts. De N325 Pleijroute is wel open voor alle verkeer vanaf het Nijmeegseplein tot en met het knooppunt Velperbroek (A12).

De werkzaamheden zorgen voor ernstige verkeershinder. Het advies is om alternatieven zoals de fiets, openbaar vervoer te gebruiken als dat kan, alleen gebruik te maken van de officiële omleidingsroutes en rekening te houden met een vertraging van 15 tot 20 minuten zonder file.

Kijk voor meer info op www.gelderland.nl/a325-n325.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten