Studio Rheden zoekt extra redactiemedewerkers

Studio Rheden

VELP – Zoek je een leuke hobby? Heb je een uurtje per week tijd over? Dan zoeken we jou voor onze redactie. Studio Rheden zoekt mensen die het leuk vinden om te schrijven over de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Ben je 65 of kom je net van school af, dat maakt ons niet uit. Vind je het leuk om te zoeken naar nieuws en berichten te schrijven voor de website en de kabelkrant van Studio Rheden en schrijf je redelijk goed Nederlands?

Of vind je het leuk om foto’s te maken van evenementen en andere nieuwswaardige gebeurtenissen? We helpen je de fijne kneepjes van het vak te leren. Heb je af en toe wat vrije tijd over en lijkt het je wat om ons mee te helpen?

Studio Rheden is een leuke club vrijwilligers en actief op radio, televisie en online. Dus iedereen is welkom. Stuur even een kort mailtje naar redactie@studiorheden.nl en we nemen contact met je op.