Streeknieuws

Opnieuw verkeerschaos verwacht richting Arnhem

Foto: Studio Rheden

VELP – Wie vanuit Velp via Knooppunt Velperbroek over de Pleijroute wil heeft een probleem. Donderdagavond om 21.30 uur ging deze opnieuw op slot, van de A12 tot het GelreDome. Dus iedereen moet omrijden. Eerst gaat de hele Pleijroute dicht, in één richting. Vanaf maandag is de Westervoortsedijk weer bereikbaar.

Neem de omleidingsroutes
Er is maar één manier om de chaos te vermijden: neem de omleidingsroutes. ‘Op maandag ontdekken mensen dat ze hun route toch niet kunnen rijden. De drie dagen erna zoeken ze naar het beste alternatief. Daarna is het stabiel. Maar ja, dan duren de werkzaamheden nog wel zo’n anderhalve week, tot 25 augustus.’

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten