Burgemeester Carol van Eert opent Dag van de Ouderen

Foto: Pixabay

VELP -De Dag van de Ouderen wordt dit jaar wordt op dinsdag 1 oktober in Velp gehouden in de Kapel-Aula van de Hogeschool Van Hall Larenstein. De officiële opening wordt gedaan door de burgemeester van de gemeente Rheden, de heer Carol van Eert.

Daarna zal Annegreet van Bergen haar verhaal houden over het thema: “Het goede leven.” Drie jaar geleden hield Annegreet van Bergen op de Dag van de Ouderen een lezing over haar boek: “De gouden jaren” en dat was een groot succes. Nu zal zij over het vervolgboek spreken: ‘Het goede leven’ Hoe Nederland in een halve eeuw steeds welvarender werd.

De Dag voor de Ouderen in Velp, een initiatief van Stichting Stoer, is bedoeld voor alle senioren vanaf 55 jaar in de gemeenten Rheden / Rozendaal. De deuren aan de ingang van de Larensteinselaan 26a in Velp gaan open vanaf 10.00 uur en het begint om 10.30 uur. Na afloop is er een gratis lunch.