Ontmoet Ollie B. Bommel en Tom Poes op kasteel Rosendael

Foto: Ton Rothengatter / Landgoed Rosendael

ROZENDAAl – De MTVC, de vereniging van liefhebbers en verzamelaars van het werk van Marten Toonder organiseert op zondag 8 september vanaf 11:00 tot 17:00 uur een Bommelbeurs en Bommeldag bij en in kasteel Rosendael in Rozendaal.

Er zijn onder meer lezingen door de Bommelkenners Rob Barnhoorn, Klaas Driebergen en Pim Oosterheert en Toondertekenaars Tim Artz en Henrieke Goorhuis zullen signeren. In het souterrain worden er doorlopend animaties en films van en over Marten Toonder vertoond.

Voor alle leeftijden is er een speurtocht naar de Bommelsterren in het park rondom het kasteel, kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn workshops voor het maken van teksten bij tekeningen en het inkleuren van tekeningen.

Dat de ware Ollie B. Bommel en Tom Poes fan met dit tweetal op de foto kan, spreekt voor zich. De entree is gratis. Het kasteel en park is deze dag tegen gereduceerd tarief te bezoeken.