Hardloopcursus Start to Run bij AV–Gelre in Dieren

Foto: A.V. Gelre

DIEREN – Het najaar is alweer aantocht, dat betekent hardlopen. Zaterdag 14 september om 11 uur gaan ze in Dieren weer van start met de ‘Start2Run’ hardloopcursus.

Sportvereniging AV- Gelre heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van basiscursussen hardlopen. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele begeleiding is het doel daar op verstandige en ontspannen wijze te leren hardlopen. Het doel is in 8 weken 3 kilometer lang in je eigen tempo hardlopen.

Op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur wordt deze cursus aangeboden bij het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren. Heb je de smaak te pakken, dan mag je vier keer gratis mee trainen met de reguliere training van AV Gelre. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden.