College van B&W gaat buurten in De Steeg

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij zijn op zaterdag 21 september van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig bij de Prinses Amaliahoek in De Steeg.

De collegeleden willen graag op een ongedwongen manier in gesprek met inwoners. Daarom gaan ze regelmatig buurten in de dorpen. In de dorpen Dieren, Rheden en Ellecom is het college al geweest. Nu is De Steeg aan de beurt en op 5 oktober Spankeren.

Op zaterdag 26 oktober gaat het college naar Laag-Soeren en op 2 november gaat het college buurten in Velp. Vanaf 10.30 uur staat de Ik buurt mee! Keet bij de Prinses Amaliahoek in De Steeg. Inwoners zijn daar uitgenodigd voor een kop koffie/thee en een praatje.