IVN Oost-Veluwezoom organiseert een wandeling in Velp

Foto: Jannie de Jong / IVN

VELP – IVN Oost-Veluwezoom organiseert een nieuwe wandeling op 22 september op landgoed Beekhuizen waarin evolutie en geologie centraal staan. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij voormalig zwembad Beekhuizen in Velp, ter hoogte van de kruising Beekhuizenseweg / Alteveerselaan.

Tijdens de wandeling door landgoed Beekhuizen en omgeving leggen de IVN gidsen uit hoe het huidige landschap is ontstaan en hoe evolutie werkt. Gaandeweg leren de deelnemers de resultaten van deze ontwikkelingen in het veld te herkennen. Hoe is bijvoorbeeld het glooiende landschap ontstaan en waar komen de zwerfstenen vandaan die je hier kunt vinden? Wat houdt evolutie in en hoe zijn bijvoorbeeld de hoeven van het edelhert ontstaan?

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.