KidsRun Posbankloop heet voortaan Aeres KidsRun

Foto: Studio Rheden

VELP – De KidsRun van de Posbankloop krijgt een andere naam. Vanaf nu heet het ‘Aeres KidsRun’. De vmbo- en mbo-school in Velp doet net als vorig jaar zelf mee met een team van 30 leerlingen aan de zes kilometer. Aeres verbindt haar naam vanaf dit jaar aan de loop voor de jongeren tussen 4 en 13 jaar.

Nieuw dit jaar is dat er een scholencompetitie wordt gehouden bij de kidsrun. De school die zich inschrijft voor 27 september via www.deposbankloop.nl met de meeste deelnemers wint deze competitie.

Op 29 september is het al weer de 25ste editie. Om 11.30 uur start de 500 meter met de kleinste lopertjes tot 7 jaar, dan om 11.45 uur gaat de 1000 meter van start met de lopers tot 9 jaar en als laatste starten de lopers tot 13 jaar op de 1500 meter om 12.05 uur.