Meet & Greet met lees- en studiekringen in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Om mensen te enthousiasmeren om hun liefde voor boeken te delen, hun kennis te vergroten en andere mensen te ontmoeten, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom zaterdag 28 september een Meet & Greet met studie- en leeskringen in de Bibliotheek Dieren.

Er zijn onder meer proefsessies met verschillende lokale lees- en studiekringen, er wordt informatie geboden over digitale bronnen die je als leesclub of studiekring kunt raadplegen en de bibliotheek laat zien hoe je allemaal tegelijkertijd een zelfde e-book kunt lenen.

De organisatie Studiekringen 50+ legt uit wat een studiekring is, hoe je er een kunt opzetten en wat het voor je kan betekenen om deel te nemen aan een studiekring.

Jopie den Besten organiseert al vele jaren een leesclub in de Bibliotheek Velp en de Bibliotheek Dieren. Wat gaan de deelnemers dit seizoen lezen? En hoe zien hun bijeenkomsten eruit?

En Stichting Senia, de landelijke organisatie voor leesclubs en muziek-luisterclub is aanwezig om te vertellen over de mogelijkheden die hun organisatie biedt.

De Meet & Greet met studie- en leeskringen is op zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie is beschikbaar op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of vraag ernaar in de bibliotheek.