Theatervoorstelling over windmolens en zonneparken

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Bij boerderij De Munnikenhof aan de Brinkweg 30A in Rheden is zaterdag 5 oktober om 15.00 de theatervoorstelling ‘KringLopen’ te zien. In deze interactieve voorstelling staat duurzaamheid centraal.

De klimaatopgave, energietransitie, kringlooplandbouw: de opgave is dringend en dwingend. Maar hoe kunnen of moeten inwoners, boeren en overheid dealen met alle vernieuwingen die eraan komen?

Met een vertwijfelde ambtenaar, fanatieke verkoper, bezorgde wetenschapper en onenigheid aan de keukentafel van een boerengezin. Lukt het om een zonnepark te bouwen of een windmolen te plaatsen? In deze interactieve voorstelling wordt je uitgenodigd tot meeleven en meedenken. Kaarten zijn gratis en verkrijgbaar via Facebook.

Update
Vanwege te weinig belangstelling is deze voorstelling geannuleerd. Aanmelden heeft geen zin meer.