AV Gelre organiseert nieuwe veluwezoomloop op 13 oktober

Foto: AV Gelre

DIEREN – De vakanties zijn voorbij en prachtige najaarshardloopwedstrijden liggen in het verschiet. Zondag 13 oktober is één van de mooiste hardloopwedstrijden van de regio; “De Veluwezoomloop”, georganiseerd door AV Gelre uit Dieren in  de bossen van Nationaal Park ‘De Veluwezoom’.

Deze editie van de Veluwezoomloop gaat o.a. over de Carolinaberg en de Willemsberg. Tussen deze heuvels loopt de Koningsweg, die de heuvels verbindt.

Voordat de volwassenen starten, kunnen de kinderen deelnemen aan de kidsrun. Zij kunnen kiezen uit twee afstanden, 1,25 en 2,5 kilometer, beide routes gaan door De Spelerij. Volwassen hardlopers kunnen zich inschrijven voor 7,5, 15 of 21,1 kilometer. De kidsrun begint om 10.00 uur en de volwassenen starten vanaf 10.30 uur. Inschrijven kan op de site van AV Gelre: www.veluwezoomloop.nl.