Ondernemerscafé in Spankeren groot succes

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN -Net als vorig jaar was het ondernemerscafé van de gemeente Rheden voor ruim 200 ondernemers weer een groot succes bij Thomassen Transport B.V. in Spankeren.

Na de opening van Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken, vertelde Jerry Heezen, directeur van Thomassen Transport iets over zijn bedrijf. Daarna kwam Jan Fokke Oosterhof aan het woord om zijn visie te vertellen over het leven van een ondernemer.

Een vertegenwoordigster van de provincie Gelderland liet de prijs zien die onze regio gewonnen heeft: De meest ondernemende regio in de EU. De provincie benadrukte dat deze prijs eigenlijk gewonnen is door de ondernemers.

Daarna gingen de ondernemers met elkaar netwerken om informeel met elkaar in contact te komen en er werd een rondleiding gegeven door het bedrijf. Vanzelfsprekend was er ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens het netwerkdeel.