Weekend lang gratis film kijken in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – In het weekend van 25 tot en met 27 oktober kan men weer een weekend lang gratis film kijken. ​​De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren dan alweer voor de vijfde keer het festival ‘Film in de Buurt’.

Vijf prachtige films in één weekend met dit jaar als thema Muziek. Filmhuis Dieren laat hier haar veelzijdige kant zien: oud, jong, de hele familie, voor iedereen zit er een leuke film bij. De Buurtschap van Dieren sponsort de kaartjes waardoor de toegang gratis is.

Er wordt een grote toeloop verwacht , dus reserveer snel. Vóór de film van zaterdag 26 oktober kunt u in de foyer van Theothorne voor 17,50 euro p.p. deelnemen aan een buffet, reservering is wel verplicht. Reserveer op de website van Filmhuis Dieren, hier zal ook worden vermeld wanneer een film vol is.

Het complete programma is te vinden op www.filmhuisdieren.nl.