College van B&W gaat buurten in Laag-Soeren

Foto: Martin de Jongh

LAAG-SOEREN – Burgemeester Carol van Eert, wethouders Ronald Haverkamp, Marc Budel, Gea Hofstede, Dorus Klomberg en gemeentesecretaris Hans Kettelerij zijn op zaterdag 26 oktober van 10.30 tot 12.00 uur aanwezig bij de muziektent aan de Jan Lighartlaan in Laag-Soeren.

De collegeleden willen op een ongedwongen manier in gesprek met inwoners. Daarom gaan ze regelmatig buurten in de dorpen. In de dorpen Dieren, Rheden, Ellecom, De Steeg en Spankeren is het college al geweest. Dit keer zijn zij in Laag-Soeren.

Vanaf 10.30 uur staat de ‘Ik buurt mee Keet’ bij de muziektent aan de Jan Lighartlaan in Laag-Soeren. Iedereen is dan uitgenodigd voor een kop koffie / thee en een praatje met de collegeleden.

Als laatste gaat het college op zaterdag 2 november buurten in Velp.