Gelreband Dieren organiseert opnieuw boekenmarkt

Foto: Pixabay

DIEREN – Net als vorig jaar, organiseert de Gelreband Dieren ook dit jaar weer een boekenmarkt. Op 2 november 2019 zal de grote zaal van het clubgebouw worden ingericht als boekenbeurs met een ruime keuze uit romans, trillers, kinderboeken, hobbyboeken enz. Naast boeken worden ook dvd’s , cd’s en langspeelplaten aangeboden.

Verder is er een geselecteerd aanbod van curiosa, z.g. mooie spullen en een aantal mooie nieuwe schilderijen. Dus ook wanneer u uw kamer opnieuw wilt aankleden biedt deze markt alles wat u nodig hebt.

De boekenmarkt duurt van 09.00 tot 13.00 uur en is te vinden in het clubgebouw Gelreband aan de Imboslaan 69 in Dieren. Voor deze markt zijn er extra inzameldagen op maandag 21 en 28 oktober van 19.00 tot 21.00 uur.