Pvda steunt onderwijzers met Succestaart

Foto: Pixabay

RHEDEN – Alle basisscholen in de gemeente Rheden zijn afgelopen dinsdag getrakteerd op een Succestaart. Met deze actie wil de PvdA Rheden de onderwijzers succes wensen met de acties woensdag. Fractievoorzitter Marleen Noorland stak de meesters en juffen van de ‘Rheder Enk’ vandaag een hart onder de riem.

“De mensen die hier in het onderwijs werken zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze kinderen. Zij verdienen beter en het is goed dat ze daar weer de straat voor op gaan”.

De PvdA kwam overigens niet alleen taart brengen. Onder alle twintig basisscholen in de gemeente werd tegelijkertijd een mini-enquete gehouden. De fractie gaat de resultaten daarvan analyseren. Het geeft de fractie een goed beeld van de grootste problemen op de Rhedense scholen.