Maxim Februari te gast in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Schrijver, filosoof en jurist Maxim Februari is dinsdagavond 12 november te gast in de Bibliotheek Dieren. Maxim neemt de gasten mee naar de digitale wereld. Wat is dit eigenlijk voor wereld? Is deze wereld wel veilig? Welke sporen laten we achter en welke gevolgen heeft dit? Interessante vraagstukken om over mee te denken en mee te praten.

Dataverzamelingen, het belang van algoritmes, voetstappen die je achter laat op het wereldwijde web. Wat doet dat met jou en met de wereld waarin we leven?

Schrijver, filosoof en jurist Maxim Februari geeft als geen andere een heldere uitleg kan over de invloed van de digitalisering op ons leven. Het leert ons bewuster naar ons eigen gedrag te kijken in deze extreem snel veranderende wereld.

De lezing is dinsdag 12 november van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekveluwezoom.nl.