Ouder-leerling-wisselochtend op Het Rhedens Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – Het Rhedens Rozendaal organiseert woensdag 13 november een ouder-leerling-wisselochtend. Ouders/verzorgers van leerlingen uit leerjaar 1 mogen die ochtend de plaats van hun zoon of dochter innemen. Dit kan voor één lesuur, een aantal lesuren of gedurende de hele ochtend.

Tijdens deze dag maken ouders op een bijzondere manier kennis met de dagelijkse schoolpraktijk. Op de ouder-leerling-wisselochtend stap je als ouder letterlijk een dag in de schoenen van je kind. In elke les is één persoon aanwezig: één van beide ouders of de leerling zelf.

Er zit dus een mengeling van leerlingen en ouders in de klas. Na de ouder-leerling-wisselochtend weten ouders een stuk beter hoe het reilt en zeilt op school, bij wie hun kind zoal in de klas zit en waar of met wie zij pauze houden.