Sinterklaas en Zwarte Pieten in alle dorpen welkom in de gemeente Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Ook dit jaar verwelkomen de dorpen van de gemeente Rheden Sinterklaas. Burgemeester en wethouders ontvangen de Sint en en zijn Zwarte Pieten op diverse locaties in de gemeente Rheden. Omdat het kinderfeest dit jaar vaak op dezelfde dag wordt wordt gevierd zijn diverse hulp Sint en Pieten ingeschakeld.

Foto: Martin de Jongh

Rheden: Zaterdag 16 november
Om 12.30 uur verwelkomt burgemeester Carol van Eert Sinterklaas bij de Muziektent aan de Veerweg. Daarna stapt de burgemeester samen met Sint Nicolaas in de koets naar Café-Partycentrum Ons Huis, Mr. B. van Leeuwenplan 7.

Dieren: Zaterdag 23 november
Om 13.00 uur verwelkomt wethouder Dorus Klomberg Sint Nicolaas bij de veerstoep, Aan ’t Veer in Dieren. Vanaf hier begint de rondrit die eindigt op het Callunaplein.

De Steeg: Zaterdag 23 november
Om 13.30 uur verwelkomt wethouder Gea Hofstede Sinterklaas in het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel. Aansluitend rijdt zij samen met de Sint in de koets naar dorpshuis het Parkhuis, Parkweg 5.

Velp: Zaterdag 23 november
Om 16.30 uur begint de intocht en om 17.30 uur verwelkomt burgemeester Carol van Eert Sinterklaas bij het podium op het Oranjeplein.

Ellecom: Zaterdag 23 november
De intocht van Sinterklaas in Ellecom is tussen 11.00 en 13.00 uur bij het Dorpsplein.

Laag Soeren: Zaterdag 23 november
In Laag-Soeren is er een Sinterklaasfeest in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25. De Sint komt hier om 12.00 uur aan.

Spankeren: Zondag 1 december
Om 14.00 uur verwelkomt wethouder Marc Budel Sint Nicolaas aan de Fietsbrug, Dorpsstraat in Spankeren. Hierna wandelen zij naar het Dorpshuis, Loohof 65.

Foto: Martin de Jongh