Voortgezet onderwijsscholen presenteren zich in Velp

Foto: gemeente Rozendaal

VELP – De basisscholen van de gemeente Rheden en Rozendaal organiseren op woensdag 13 november in samenwerking met Titus Brandsma in Velp een scholenmarkt. Deze scholenmarkt is bedoeld voor alle ouders die kinderen hebben in groep 8 in Velp, Rheden, De Steeg en Rozendaal.

Tijdens drie voorlichtingsrondes kunnen ouders diverse scholen bezoeken. De deelnemende scholen zijn: Leerpark, Titus Brandsma (inclusief Wereldklas), Beekdal Lyceum, Aeres vmbo Velp, Het Rhedens Rozendaal & Dieren (inclusief de Tender), Montessori College, Olympus College (inclusief afd. Jan Ligthart), Stedelijk Gymnasium Arnhem, Lorentz Lyceum en VMBO ’t Venster.

De avond vindt plaats in het gebouw van Astrum College / Titus Brandsma aan de Gruttostraat 10 te Velp. Dit begint om 19.15 uur.