Informatiemiddag voor senioren in Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – Welzijnsstichting Radar Uitvoering Oost organiseert op donderdagmiddag 14 november een bijeenkomst voor senioren in Rozendaal en nabije omgeving. Onderwerp van de bijeenkomst is: “Brandveiligheid voor zelfstandig wonende senioren”.

De heer Reijmers van de Brandweer zal hier hier een presentatie geven. Na een welkomstwoord van wethouder Logemann van Ouderenbeleid, zal de heer Reijmers ingaan op manieren om brand te kunnen voorkómen en bestrijden.

De bijeenkomst vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis en begint om 14.00 uur met een bakje koffie en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Opgeven kan op www.rozendaal.nl. Maar ook als u op het laatste moment besluit om de bijeenkomst bij te wonen, bent u nog welkom.