Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert contactmiddag

Foto: Dorpshuis Willem de Zwijger

RHEDEN – Seniorenorganisatie PCOB/KBO organiseert op donderdag 14 november om 14.00 uur weer een contactmiddag in Dorpshuis ‘Willem de Zwijger’ in Rheden. Het onderwerp is deze keer Wereldvrouwen. De toegang is gratis.

Deze middag zal de heer Rob van Eck een presentatie geven in woord en beeld over ‘Wereldvrouwen’, vrouwen die de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed.

Van Eck: “We zien en horen over de tijd waarin zij leefden, hun privé leven, hun werk en hun prestaties. Veel komt voorbij: historie, cultuur, medische ontwikkelingen, apartheid, kunst, vrouwenkiesrecht, onbaatzuchtige dienstbaarheid. Van Jeanne d’Arc, Marie Curie tot prinses Diana, van Hildegard von Bingen, Florence Nightingale tot moeder Theresa.”