IVN wandeling over landgoed Heuven

Foto: Jannie de Jong / IVN

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 24 november een wandeling over landgoed Heuven bij Rheden. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5A, Rheden.

Op deze ochtend worden de deelnemers tijdens een fraaie wandeling bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis van dit landgoed en de directe omgeving. De wandeling gaat door heuvelachtig terrein, is ongeveer 4,5 km lang en niet geschikt voor wandelwagens.

Wandelschoenen zijn aanbevolen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Landgoed Heuven
Landgoed Heuven, bij velen bekend als het gebied achter het bezoekerscentrum in Rheden, is een veelzijdig landgoed. Oude boerderijen, een koetshuis, de glooiingen in het landschap en de rijke variatie van planten en dieren: het zijn allemaal zichtbare schatten met elk hun verhaal.