4Noppes organiseert veiling van bijzondere ingebrachte artikelen

Foto: Google Streetview

DIEREN – 4Noppes organiseert op donderdag 28 november een veiling van bijzondere ingebrachte artikelen. Er komen namelijk vaak bijzondere artikelen binnen bij de weggeefwinkel 4Noppes, te denken valt aan eerste drukken van Simon Carmiggelt e.a. mooie boeken en originele etsen en schilderijen van onze streek / het dorp Dieren.

Vele bijzondere artikelen zoals splinternieuwe keyboards zijn al weggegeven, maar nu 4Noppes financiën nodig heeft voor haar onkosten om de weggeefwinkel te kunnen behouden, wordt er 28 november een veiling in Pand 31 georganiseerd.

4Noppes heet wel voor noppes, maar een weggeefwinkel kost geld, ondanks dat de stichting zoveel mogelijk met gesloten beurs doet. Veilingmeester Alex Meerdink zal de avond leiden.

Op de veiling zullen zeer diverse bijzondere spullen ter verkoop worden aangeboden ten gunste van 4Noppes. U kunt denken aan oude klokken en sierlijke lampen, 1e of 2e druk (kinder)boeken, tin- en zilverwerk, houtsnijwerk, originele kunstwerken en bijzondere papieren. Ook authentieke kerstartikelen zoals kerststallen. Tevens zullen spullen nog nieuw in de verpakking bij opbod te koop worden aangeboden.

De artikelen zullen zoveel mogelijk tevoren op de Facebook pagina van 4Noppes getoond worden, zodat al tevoren een indruk ervan verkregen kan worden. De veiling wordt gehouden op 28 november om 19 uur in Pand 31 van de voormalige Stenfertvereniging aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 31 te Dieren. De winkel is daarnaast ook zaterdags geopend van 10 – 13 uur aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.