Politie rolt grote hennepkwekerij op in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Opnieuw is in Dieren een hennepkwekerij opgerold. Dit keer vond de politie ruim 350 plantjes. De kwekerij is al twee weken geleden opgerold volgens de politie, zo werd nu bekend.

De hennepkwekerij werd toen aangetroffen aan de Zilverakkerweg in Dieren. Volgens de directe buren werd de deur met een klap opengemaakt door de politie. Alle planten en de attributen voor het verbouwen van hennep zijn meteen in beslag genomen.

Dit is niet de eerste keer dit jaar dat in de gemeente Rheden een kwekerij wordt opgerold. Afgelopen zomer werd in Spankeren een hennepkwekerij ontdekt in de kruipruimte onder drie huurwoningen van Vivare die direct naast elkaar lagen. En de gevolgen voor de bewoners zijn daarna vaak niet meer te overzien.