Van Hall Larenstein onderzoekt beleving leefomgeving Rheden-West

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Eerstejaarsstudenten van Hogeschool Van Hall Larenstein doen op dit moment een veldonderzoek om input te krijgen voor een enquête over leefbaarheid die inwoners van Rheden-West vanaf 19 december in de bus krijgen.

Rhedens Dorpsbelang en de gemeente Rheden  gebruiken de resultaten voor het maken van nieuwe plannen voor Rheden. De enquêtevragen gaan over wat inwoners vinden van de leefbaarheid in hun buurt, het zuidwestelijk deel van Rheden (ten zuiden van de Arnhemseweg).

Wat vinden inwoners bijvoorbeeld van de voorzieningen, de herinrichtingsplannen en de sociale contacten? De enquête kan anoniem ingevuld worden.

Op 28 januari worden de resultaten van het onderzoek in het Dorpshuis in Rheden bekendgemaakt.