Acteur Eric van der Donk te gast in Serre van Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – Tijdens de wekelijkse inloop in de Serre van Rozendaal op woensdagochtend is de bekende acteur Eric van der Donk op 18 december te gast. Dit maal zal hij o.a. het verhaal van Willem Brands “De Kaars” voorlezen. Eric was al eerder te gast en heeft toen verhalen van Simon Carmiggelt voorgedragen.

De Serre opent haar deuren, zoals gebruikelijk op de woensdag, om 10 uur. De activiteit start om
10:30 uur en zal ongeveer een uur duren.

Voor het Nederlandse publiek is Eric van der Don, acteur in ruste, vooral bekend van Medisch Centrum West en Klokhuis. Eric speelde ook bij diverse theatergroepen. Zijn eerste rollen in theatervoorstellingen in 1954 bij toneelgezelschap Puck (Shakespeare). Als filmacteur was hij o.a. te zien in Morlang, De stilte van het naderen, De gelukkige huisvrouw en de Kroon. In november 2010 werd hij door de koningin benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.