Columnist Anwar in Museum Rheden in Oorlogstijd

Foto: Rheden In Oorlogstijd

VELP -Columnist Anwar Manlasadoon, komt op zaterdag 21 december naar het museum Rheden in Oorlogstijd. Vanaf 15.00 uur is hij aan de Hoofdstraat 75 aanwezig en hij zal de bezoekers meenemen in zijn verhaal vanaf zijn vlucht uit Syrië tot nu.

Wat betekent het om uit je land weg te moeten, alles achter te moeten laten en zelfs je familie niet meer te kunnen zien? Hoe houd je de moed erin als je in een vreemde omgeving bent en alles opnieuw moet leren van de cultuur, de bevolking zelf, het studeren en het krijgen van vrienden? Hoe was je ontvangst in Nederland, in Arnhem, in je wijk? Viel het tegen en was je teleurgesteld of viel het mee?

Aanmelden verplicht via www.eenpassievoorboeken.nl. Het Pop-up museum Rheden in Oorlogstijd aan de Hoofdstraat 75 in Velp is iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.