Nieuwjaarsrecepties in Velp en Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

VELP – De Rhedense nieuwjaarsreceptie is dit jaar niet in het gemeentehuis. Het college B&W van Rheden wil de receptie dit jaar in houden in het restaurant van Ziekenhuis Velp aan de President Kennedylaan 100 in Velp.

Inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen, iedereen is op maandag 6 januari 2020 van 19.30 uur tot 21.30 uur uitgenodigd.

De gemeentelijke nieuwjaarsreceptie vindt elk jaar plaats in een ander dorp met een ander thema. Dit jaar is het dorp Velp aan de beurt. Er is ook een thema aan verbonden: ‘Samen Leven in de gemeente Rheden’.

Vanaf 19.30 uur kan iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om 20.00 uur houdt burgemeester Carol van Eert ook zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna zal dorpswethouder van Velp, Gea Hofstede het nieuwe jaar inluiden. Het projectkoor Soeria Canta van Ons Raadhuis, Harmonie Unisono en Dennis en Jhon van Beukering namens buurthuis De Poort verlenen hierbij hun medewerking.

Rozendaal
De gemeente Rozendaal houdt de nieuwjaarsreceptie ook op maandag 6 januari 2020. Daar vliegen de nieuwjaarswensen door de raadszaal van het gemeentehuis van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Foto: Kasper Siebrands