Zwaargewonde bij ongeval op A348; slachtoffer zit drie kwartier bekneld

Foto: Persbureau Heitink

ELLECOM – Op de A348 richting Arnhem is woensdag ter hoogte van Ellecom een ernstig ongeluk gebeurd. Een automobiliste raakte daarbij zwaargewond. Volgens een correspondent zat het slachtoffer drie kwartier bekneld.

Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag. De vrouw kwam in botsing met een andere auto en raakte daardoor van het talud. De wagen vloog over een sloot, kantelde en kwam tegen een boom tot stilstand.

Hulpdiensten hebben de vrouw uit het wrak gehaald. Ze is daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere automobilist – een man – kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek.