Thomassen Mannenkoor geeft twee open repetities

Foto: Thomassen Mannenkoor

RHEDEN – Het Thomassen Mannenkoor bestaat 65 jaar en is opgericht door medewerkers van Thomassen machinefabriek. Door de vergrijzing en het teruglopend aantal zingende leden is het Thomassen Mannenkoor op zoek naar nieuwe leden , zodat het koor kan blijven bestaan.

Heeft u wel eens de gedachte gehad om in een koor te gaan zingen, en u bent tussen de 16 en 70 jaar . Dan biedt het Thomassen Mannenkoor u de gelegenheid om kennis te laten maken met een mannenkoor. Daarom heeft het bestuur besloten twee open repetities te organiseren op de maandagen 20 januari en 3 februari 2020 van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Dorpshuis aan het van Leeuwenplein in Rheden.

Het verplicht u tot niets, maar u kunt dan zelf aanschouwen hoe de repetities verlopen on de bezielende leiding van Sabine Geelhof Tijdens de repetitie zo rond 20.00 uur drinken de koorleden met zijn allen koffie, ook u kunt daar gebruik van maken en dan horen van de koorleden wat zij van het zingen vinden.