Workshop levensverhaal schrijven in de Bibliotheek Dieren

DIEREN – In de Bibliotheek Dieren kun je op dinsdagmiddag 21 januari een workshop volgen waarin je leert hoe je een levensverhaal voor jezelf of voor een ander schrijft. Een ‘in memoriam’, een geschiedenis of een lang vergeten herinnering. ‘Éen rake anekdote zegt vaak al zó veel’, aldus journalist en tekstschrijfster Marjon Weijzen, die de workshop levensverhaal schrijven begeleidt.

‘In één middag schrijf je geen levensverhaal. En dat hoeft ook niet. Een rake anekdote volstaat vaak al. Net als bij een vingerafdruk zit jij zelf daar helemaal in,’ aldus Marjon.

Marjon Weijzen is journalist en tekstschrijfster. Ze is gespecialiseerd in afscheids-, uitvaart- en levensverhalen. Tijdens de workshop krijg je handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt.

Deelnemen aan de workshop?
De workshop is dinsdag 21 januari van 15.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek Dieren en kost 10 euro. Reserveren kan via de Bibliotheek Dieren en online, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. De workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in levensverhalen schrijven, ook voor ‘beginners’. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben.