Voorleesfeestjes voor peuters en hun ouders

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – Het Prentenboek van het Jaar “Moppereend” staat van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. In de bibliotheken Dieren, Rheden en Velp kunnen peuters en hun ouders deelnemen aan een voorleesfeestje waar dit boek wordt voorgelezen.

Op 22 januari starten de Nationale Voorleesdagen met een Voorleesfeestje in de Bibliotheek Dieren. Iedereen die mee wil doen is welkom in Bibliotheek Dieren – woensdag 22 januari, Rheden – donderdag 23 januari en in Bibliotheek Velp – vrijdag 24 januari. Deelname is gratis.

Aanmelden is wel noodzakelijk en kan tot 20 januari via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

De voorleesfeestjes beginnen om 9.30 uur en zijn rond 10.15 uur afgelopen. Om 10.30 start er een nieuwe ronde, die duurt tot 11.15 uur. Je kunt bij je aanmelding op de website kiezen voor het tijdstip van je voorkeur.