OERRR gaat op de Veluwe opzoek naar uilen

Foto: Pixabay

RHEDEN – Kom op zaterdag 25 januari van 19.00 tot 21.00 uur naar Bezoekerscentrum Veluwezoom en ga in de schemering samen met de gids op pad en ontdek het leven van de uilen.

Tijdens de wandeling vertelt de boswachter meer over het leven van uilen tijdens de avondwandeling door de Nationaal Park Veluwezoom. Hij begint binnen met een presentatie over uilen. Vervolgens gaat hij op zoek naar roepende bosuilen. Na de wandeling kan je een braakbal pluizen.

De wandeling start bij Bezoekerscentrum Veluwezoom en duurt 1 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Volwassenen niet-leden betalen 12,50, maar leden betalen veel minder. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. Tijdens deze activiteit voor het hele gezin mogen geen honden mee het bos in.