Broers Van Beukering aan de slag bij Go Ahead Eagles

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality
Foto: Pixabay

VELP – De Velpse broers Dennis en Jhon van Beukering trainen komend seizoen Go Ahead Eagles onder 18.

Jhon van Beukering (36) voetbalde in het verleden voor de Deventer eerstedivisionist. Verder speelde hij onder meer voor Vitesse, De Graafschap, NEC en het Indonesische Pelita Jaya. Dit seizoen is hij trainer van de vierdeklasser Veluwezoom.

Zijn zeven jaar oudere broer Dennis traint nu Vitesse onder 19 (samen met Theo Janssen) en hoofdklasser Silvolde. ‘Go Ahead Eagles is een heel mooie club. De cultuur van de club past goed bij types als Jhon en ik. Het voelt als een warm bad waarin we terechtkomen’, zegt hij tegen RTV Oost.

Beiden werkten eerder al zeven jaar samen bij FC Presikhaaf. Met die club promoveerden zij van de vierde klasse naar de hoofdklasse.