Opnieuw benefietdiner stichting Sari in Ellecom

Foto: Stichting Sari

ELLECOM – Voor de zevende keer organiseert stichting Sari een benefietdiner in de Peerdestal in Ellecom. De afgelopen jaren haalde de stichting, die zich inzet voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India, al vele duizenden euro’s op. Dit geld is vooral besteed aan de bouw van een aantal scholen voor deze kinderen.

Dit jaar gaat de opbrengst van het diner naar de bouw van een keuken en toiletten op een school voor kinderen met een beperking in Mugaiyur in Zuid-India. Op deze school zitten 60 kinderen. Voor de bouw is 29.000 euro nodig.

Het diner vindt plaats op maandagavond 27 januari. Opgeven kan via www.stichtingsari.com. Deelname kost 35 euro.

Vorig jaar ging de opbrengst van het diner naar de aanschaf van een schoolbus voor de Siragu Montessori School, waarmee kansarme kinderen (vooral meisjes) kunnen worden opgehaald om naar school te gaan. Deze bus is inmiddels afgeleverd en wordt dagelijks gebruikt.