March & Showband Rheden krijgt 10.000 euro van VriendenLoterij

Foto: Pixabay

RHEDEN – De vereniging March & Showband Rheden is benoemd tot ‘Club van de Week’ en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 10.000 euro van de VriendenLoterij.

March & Showband Rheden gaat het geld gebruiken om onder andere noodreparaties aan het clubgebouw uit te voeren.

“We zijn hartstikke trots dat wij deze titel mogen dragen. Met de bijdrage gaan we ons clubgebouw aanpakken. We hebben al een grote verbouwing gehad, maar afgelopen jaar is er een storm over het dorp gegaan, waardoor het gebouw behoorlijke schade heeft opgelopen. Dankzij de VriendenLoterij kunnen we noodreparaties uit laten voeren en het clubgebouw op een duurzame manier renoveren. Zo kunnen alle leden hun hobby zorgeloos en met veel plezier blijven uitoefenen.”