Middachten organiseert fotowedstrijd

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DE STEEG – Landgoed Middachten in De Steeg organiseert ieder jaar een fotowedstrijd in samenwerking met de wildbeheereenheden op de Veluwe. Deze keer heeft de fotowedstrijd vier thema’s: de Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving, inheemse vogels, landschappen en overige dieren.

Inzenden is mogelijk t/m 2 maart 2020. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 maart tijdens de jaarlijkse Faunadag op Middachten. Kijk voor meer info op www.middachten.nl/activiteiten.

Deskundige jury
De foto’s worden door een deskundige vakjury beoordeeld: Luc Enting (maker van de film ”WILD”), Jan Huttinga en Klaas Tanis, beiden jachtopzichter en natuurfotograaf op Kroondomein Het Loo. De jury nomineert de tien beste foto’s en het publiek mag hier tijdens de Faunadag op zaterdag 21 maart een winnaar uit kiezen.

De winnaar wordt beloond met een overnachting voor 2 personen incl. ontbijt in een van de prachtig verbouwde knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten. De winnaar van de publieksprijs wordt ook beloond met een overnachting incl. ontbijt in een van de knechtenkamers.