Bibliotheek Dieren vertoont film The Circle

Foto: Pixabay

DIEREN –  Bibliotheek Dieren vertoont donderdagavond 13 februari de film ‘The Circle’, naar de intelligente en spannende roman van Dave Eggers. Het verhaal gaat over Mea Holland, die gaat werken bij een groot internet- en social mediabedrijf.

De film draait ter afsluiting van de workshopreeks ‘Grip op je digitale leven’ van de bibliotheek. De film zet je aan het denken over alle data die op onze mobiele apparaten, diensten en accounts staan, die worden verzameld, geanalyseerd, gedeeld en verkocht. Willen we dat wel? En zo nee, wat kunnen we er aan doen?

Toegangskaarten
Hoofdrolspelers zijn Emma Watson en Tom Hanks. Toegangskaarten zijn 7 euro en verkrijgbaar via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda en bij Filmhuis Dieren. De film begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur.