Open podium in de Bundel in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert samen met Muziekschool Veluwezoom op zaterdag 15 februari vanaf 14 uur de eerste van een serie van 4 Open Podia in De Bundel in Dieren in het nieuwe concertzaaltje.

De organisatie wil lokale talenten een kans geven. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom. De basis voor deze editie van het open podium wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom.

Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor een groot deel van het programma. Tijdens de optredens is de bibliotheek gewoon geopend en kan men in en uit lopen wanneer men wil.

De eerste editie van het Open Podium vindt plaats op zaterdag 15 februari en daarna op 21 maart, 16 mei en 20 juni. Kijk voor meer info op Cultuurbedrijfriqq.nl.