EHBO verenigingen van Velp en Rheden organiseren EHBO cursussen

Foto: Radaruitvoering

VELP – De EHBO vereniging, afdeling Rheden, start bij voldoende deelname, op woensdag 4 maart weer een beginnerscursus EHBO van 19.30 uur tot 22.00 uur. Er zijn minimaal 6 en maximaal 12 cursisten nodig om de cursus door te laten gaan.

De 10 cursusavonden worden gegeven in de kantine van De Meteoor aan de Schaarweg 4 in Rheden. Tijdens de cursus leert men hoe te handelen bij een ongeval in huis of op straat. Ook leert men onder andere reanimeren en omgaan met een AED.

De cursus is niet goedkoop. De kosten bedragen 195,– inclusief materiaal en examen. Maar diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) het lesgeld. Vraag hiervoor meer informatie bij uw eigen zorgverzekeraar.

Meer informatie over KNV EHBO afd. Velp en KNV EHBO afd. Rheden en een aanmeldingsformulier voor de verschillende cursussen vind u op www.ehbo-rheden.nl.