Gewonden bij brand in Ellecom, jerrycan met benzine in beslag genomen (filmpje)

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

ELLECOM – Bij een brand in een appartementencomplex in Ellecom zijn zondagavond laat twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie hebben ze rook ingeademd.

De brand woedde aan de Kastanjelaan naast voormalig Kinderhuis Ellinchem en werd rond 22.40 uur gemeld. Hoewel de brandweer het vuur snel onder controle had, ontstond er veel schade in de woning.

Mogelijk is er sprake van brandstichting. De politie heeft het appartement afgezet met lint. Volgens een correspondent ter plaatse is er een jerrycan met benzine in beslag genomen. Vanwege de brand zijn meerdere omliggende woningen ontruimd. In het complex zouden jongeren wonen die extra hulp verkrijgen.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink