Muzikaal VertelTheater geeft voorstelling in Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Tijdens de Boekenweek vindt er in de bibliotheek Dieren op dinsdag 10 maart een bijzondere voorstelling plaats. Het Muzikaal VertelTheater speelt ‘Wanted, een Ierse geschiedenis’.

De voorstelling is een bewerking van een roman van de rebelse Ierseschrijfster Edna O’Brien (1930), getiteld ‘House of SplendidIsolation’ (‘Huis van volmaakte eenzaamheid’).

De vertelling gaat over een oude Ierse vrouw die alleen in een groot, afgelegen landhuis woont. Opeens stapt een gewapende IRA-man, afkomstig uit Noord-Ierland, haar wereld binnen. Hij wordt gezocht en duikt daarom ongevraagd bij haar onder. Wat gaat er tussen hen gebeuren? En komt de politie hem op het spoor?

Reserveren
De voorstelling is dinsdag 10 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Dieren. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of in de Bibliotheek Dieren. Entree kost 5 euro.