Speeltuin in Dieren ontvangt tuinwinkel(tje)

Foto: Studio Rheden

DIEREN- Het is al weer 40 jaar geleden dat de broers Frans en Cok Rijneveld zich inschreven bij de Kamer van Koophandel als Hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld. Inmiddels is de tweede generatie gebroeders al geruime tijd aangetreden en is er een team van 25 vakmensen omheen gekomen.

Al 40 jaar mag het bedrijf tuinen en terreinen aanleggen en onderhouden. Dankbaar voor de vele mooie werken die mogen worden gerealiseerd geeft de jubilaris een houten ‘tuinwinkel’ speelhuis cadeau aan de Dierense Speeltuinvereniging. Het speelhuis is, net als de nieuwe natuurspeelplaats, toegankelijk en bespeelbaar voor alle kinderen.

Dinsdagmiddag werd het houten speelhuis door de familie Rijneveld samen met hun medewerkers aangeboden aan het bestuur. De Dierense Speeltuin is momenteel fondsen aan het werven om fase 2 en 3 van de natuurspeelplaats te kunnen realiseren.

Foto: Studio Rheden

Om dit te bereiken kunnen de buurtcheques die alle inwoners van de gemeente Rheden hebben ontvangen gedoneerd worden. Kijk voor meer info op: https://www.dierensespeeltuin.nl/nieuws.

Foto: Studio Rheden