Exploitant Theothorne zet inventaris op Marktplaats

Foto: Studio Rheden

DIEREN –  Michiel Beltman, van de nieuwe stichting Cultuur + Sport Veluwezoom, zou zaterdag te gast zijn in het radioprogramma Rhedens Magazine om te vertellen over de plannen van Theothorne. Maar omdat nog niet alles rond was werd het gesprek uitgesteld. Zaterdagmorgen werd duidelijk dat de problemen nog veel groter waren. Exploitant Maurice Vloed heeft de hele inventaris op Marktplaats gezet.

Maurice Vloed is tot 1 april de huidige exploitant. En Beltman zou dit overnemen. Die is op dit moment ook nog in gesprek met eigenaar Henk Reusink over de huurprijs van Theothorne. Maar dat kan waarschijnlijk alleen zonder inboedel worden voortgezet, zo is te zien op Marktplaats.

Te koop staan onder andere glazen, 288 bioscoop / theater stoelen, elektrische zonneschermen, lichtbakken, een verrijdbaar werkblad, een vrieskast, 46 stoelen en een vrieskast.

De reden is niet bekend. Tegenover Studio Rheden wilde de huidige exploitant geen commentaar geven. Vloed vertrekt omdat hij niets ziet in de nieuwe subsidieregeling die de gemeente Rheden voor podia heeft vastgesteld.