Zaterdag in Rhedens Magazine: vanaf maart start het nieuwe platform Ik Buurt mee

Foto: Studio Rheden

VELP – Op Studio Rheden hoor je elke zaterdagmorgen het radioprogramma ‘Rhedens Magazine’. Daarin bespreekt de presentator de actualiteiten en de achtergronden van afgelopen week met gasten in de studio.

Zaterdag :

– Bijna alle eigenaren van vastgoed in de gemeente Rheden hebben de aanslag van de onroerendezaakbelasting (woz) ontvangen. Wat kan je doen als je het hier niet mee eens bent. Fabian Grotenhuis, makelaar uit Dieren legt uit.

– Vertelshow De Weert trekt rond door onze regio. Een avondvullende voorstelling over de Havikerwaard. De geschiedenis van de baksteenindustrie en de woongemeenschap daar omheen. Gerrit van Middelkoop komt langs in de studio om hier iets over te vertellen.

–  Welke initiatieven zijn er allemaal ontstaan na de introductie van de ‘Ik buurt mee waardecheque’. Wethouder Marc Budel praat ons bij.

– Burgemeester Esther Weststeijn van Rozendaal spreken we over internationale vrouwendag.

Deze onderwerpen en nog meer komende zaterdag in Rhedens Magazine, deze keer met Tineke van Middelkoop en Arie Rijneveld.

Het programma is van 10.00 tot 12 uur uur te beluisteren op Studio Rheden. En op zondagmorgen is er een herhaling 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle mogelijkheden om te luisteren.