Voorstellingen Circus Bolalou gaan door ondanks negatief advies

Foto: Circus Bolalou

DIEREN – Circus Bolalou laat alle voorstellingen van vrijdag tot en met zondag doorgaan, ondanks het negatieve advies van de gemeente Rheden. Maar Circus Bolalou treft wel maatregelen. Zo is het maximale aantal bezoekers verlaagd naar 90 personen per show zodat de show toch door mag gaan.

Gemeente Rheden: “Wij weten dat dit circus de voorstellingen door wil laten gaan. Er is geen plaats voor meer dan 100 mensen, dus volgens het advies van het RIVM mag de voorstelling ook doorgaan. Wij hebben contact gehad met het circus en hen geadviseerd de voorstellingen wél af te zeggen.”

Circus Bolalou laat weten dat er wel extra hygiënemaatregelen zijn getroffen, ook zijn er desinfectiemiddelen aanwezig. Bolalou raad wel aan om thuis te blijven bij klachten over neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.