Grote drukte zondagmiddag op de Posbank bij Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten deden afgelopen week een oproep aan iedereen: ‘Ga niet allemaal naar de Posbank’. Dat dringende advies wordt zondagmiddag compleet genegeerd. Veel mensen gingen zondag naar de Posbank om er even uit te zijn. Een parkeerplekje was zeer moeilijk te vinden.

Foto: Studio Rheden

Toch hielden veel de bezoekers op de Posbank zich vanwege het coronavirus wel aan de regels. In de winkels vinden mensen het veel moeilijk om zich aan de regels te houden. Daar is 1.5 meter vaak niet meer dan een halve meter.

Borden
Gemeente Rheden heeft zondag ook een bord geplaatst op de parkeerplaats naast Paviljoen De Posbank. Op het bord wordt ook opgeroepen 1.5 meter afstand te houden van elkaar.

Motorrijder gewond
Door de drukte raakte ook nog een motorrijder gewond op de Posbank na een botsing met een wild zwijn en een auto.

Foto: Studio Rheden
Foto: Studio Rheden