Ondernemersvereniging in Velp introduceert online crisis service

Foto: Kasper Siebrands

VELP – Ondernemersvereniging Veelzijdig Velp in het centrum van Velp introduceert een online ‘Crisis Service’ voor klanten. Vanwege het coronavirus zijn mensen huiverig om naar de winkel te gaan. Daarom heeft de ondernemersvereniging een speciale website gemaakt.

Hoe werk het?
Op de website www.veelzijdigvelp.nl staat een kopje ‘Winkelen’ waar een aanbod van winkels staat uit het centrum van Velp. Daar is dan meteen te zien welke winkelier ‘Crisis Service’ levert, maar niet alle winkels worden op de website vermeld.

Ook is daar informatie te vinden over welke winkels, met al hun veiligheidsvoorzieningen, nog open zijn en wanneer ze open zijn.

Maatregelen
Ook in Velp hebben veel winkels diverse voorzieningen getroffen om ook gehoor te geven aan de oproep van de overheid. Zo zijn de openingstijden soms aangepast en wordt direct contact met de klanten vermeden middels schermen en eenrichtingsverkeer in de winkels.

Ook veilig betalen en gebruik maken van gereinigde mandjes en winkelwagentjes zijn enkele van die maatregelen. Maar helaas hebben ook een aantal winkels hun deuren moeten sluiten omdat het niet anders kan, waaronder kappers.

Foto: Kasper Siebrands